Werktassen

Filters

36 van 1193 producten

Speciale prijs 71,96 Normale prijs 89,95

36 van 1193 producten

Pagina

Als het gaat om het maken van een blijvende indruk in de professionele wereld, is een verfijnde en functionele werktas een onmisbare accessoire. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde selectie werktassen van gewaardeerde merken zoals Plevier, Burkely en Cowboysbag, ontworpen om de levensstijl van de moderne professional tegemoet te komen en tegelijkertijd duurzaamheid, organisatie en een vleugje verfijnde elegantie te garanderen.

Plevier werktas

Plevier staat synoniem voor vakmanschap en luxe, en hun werktassen vormen hierop geen uitzondering. De Plevier werktassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en combineren klassiek design met moderne functionaliteit. Deze tassen zijn niet alleen een statement van professionaliteit, maar ook een tegemoetkoming aan de veeleisende smaak van degenen die zowel stijl als inhoud zoeken in hun werkaccessoires.

Burkely werktas

Burkely begrijpt de behoeften van de hedendaagse professional en biedt een assortiment werktassen die de perfecte balans vinden tussen functionaliteit en mode. Met doordachte ontwerpelementen en duurzame materialen zijn Burkely werktassen op maat gemaakt voor degenen die op zoek zijn naar een georganiseerde en stijlvolle oplossing om hun werkbenodigdheden mee te nemen. Ontdek met Burkely de perfecte metgezel voor jouw werkdag.

Cowboysbag werktas

Voor de professional die een combinatie van charme en een verfijnde stijl op prijs stelt, zijn Cowboysbag-werktassen een goede keuze. Deze tassen zijn gemaakt van premium leer en bieden een perfecte mix van elegantie en creativiteit. Cowboysbag-werktassen zijn ontworpen om een krachtig statement te maken in de vergaderruimte en bieden tegelijkertijd voldoende ruimte en organisatie voor laptops, documenten en dagelijkse benodigdheden.

Koop werktassen bij The Little Green Bag

Onze selectie van werktassen van merken als Plevier, Burkely en Cowboysbag zorgt ervoor dat je jouw werkbenodigdheden met vertrouwen en stijl met je mee kunt dragen. Kijk nu verder op deze pagina en ontdek de perfecte werktas die in jouw professionele leven past en jouw werkdag een stukje gemakkelijker maakt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies